DevoTalk: Security Operations - Kom godt i gang

v. Frederik Helweg-Larsen, Expert Director, og Martin Mølvig, Expert Director, Devoteam, afholdt d. 15. april.

Security Operations, SecOps, SOC, SAC, SIEM - er alle begreber, der bliver anvendt meget for tiden. Baggrunden er et behov for at få en mere operationel og handlingsorienteret tilgang til Cybersikkerhed, med en bedre evne til at opdage og forhindre angreb og uønsket aktivitet. Det er jungle at navigere i, med mange leverandører og flotte salgspræsentationer. Hvordan får man overblik, og får lagt en plan? Truslen mod vores cyber- og informationssikkerhed betyder, at det er nødvendigt med en aktiv og operationel tilgang til sikkerhed. Evnen til at opdage angreb eller fejl i tide er afgørende for at kunne begrænse konsekvenserne. Men, hvordan kommer man godt i gang uden at slå et for stort brød op fra starten? På denne DevoTalk deler vi vores erfaringer fra opbygninger af basale kapabiliteter og giver dig nogle værdifulde tips, som du kan gå i gang med selv.

  • Opbygning, krav og forventninger - hvilken kapabilitet taler vi om?
  • Valg af leverandører og teknologi - skal jeg bygge eller købe?
  • Start med det basale - elementer der har stor effekt
  • Drift og samarbejde - hvordan skal det fungere i praksis?
  • Udbytte og KPI - hvilken værdi skal der komme ud af det?
  • Aktivitetsplan - sådan kommer du i gang

Målgruppe: Virksomheder som er i overvejelser, eller er i en opbygningsfase, inden for systematiseringen af operationel sikkerhed. CEO, CISO, CIO, SecOps, IT Drift. 

Klik her for præsentation

D. 29. april afholdte vi webinaret: Security Operations - For de erfarne, der er målrettet virksomheder, som er klar til at skifte gear, og gå videre med indsatserne inden for Security operations. Se optagelsen her