DevoTalk: Sådan får du overblik over dit CO2-forbrug i it-afdelingen

v. Sif Neldeborg, Senior Consultant, Devoteam, Thomas Thejn, Devoteam G Cloud Business Director, Devoteam, Simon Stubben, Cloud Lead & Principal Consultant, Devoteam og Stefan Veis Pennerup, Google Cloud Denmark, afholdt  d. 9. november.

Flere og flere virksomheder går i gang med bæredygtig it. Det gør de, både fordi der er lovgivning på vej, men også fordi det er en god forretning for it. Hos Devoteam oplever vi, at vores kunder stiller ambitiøse krav til fleksibilitet, sikkerhed og bæredygtighed. Derfor vil vi gerne opfordre endnu flere til at give deres datacenterforbrug et bæredygtighedstjek. 

Lyt med og hør mere om Google Cloud’s CO2e-beregner, og hvad vi tilbyder for, at du kan opnå en mere bæredygtig it-drift. Vi er stolte over at stå sammen med Google Cloud, som er absolut førende i arbejdet med bæredygtighed inden for cloud. Som den første store cloud-leverandør har Google været CO2-neutral siden 2007, og var samtidig den første store virksomhed, der matchede deres energiforbrug med 100% vedvarende energi allerede i 2017. Sidste år satte Google deres mest ambitiøse mål endnu – at operere med CO2 neutralt i alle datacentre og lokationer verden over 24/7 i 2030.

Klik her for den fulde optagelse af webinaret d. 09-11-21.

Klik her for præsentation