Kom med på vores DevoTalks


DevoTalk: Sådan får du overblik over dit CO2-forbrug i it-afdelingen

v. Sif Neldeborg, Senior Consultant, Devoteam, Thomas Thejn Devoteam G Cloud Business Director, Devoteam, Simon Stubben, Cloud Lead & Principal Consultant, Devoteam og Stefan Veis Pennerup, Google Cloud Denmark, d. 9. november kl. 09.00-10.00.

Flere og flere virksomheder går i gang med bæredygtig it. Det gør de, både fordi der er lovgivning på vej, men også fordi det er en god forretning for it. Hos Devoteam oplever vi, at vores kunder stiller ambitiøse krav til fleksibilitet, sikkerhed og bæredygtighed. Derfor vil vi gerne opfordre endnu flere til at give deres datacenterforbrug et bæredygtighedstjek. Kom og hør mere om Google Cloud’s CO2e-beregner, og hvad vi tilbyder for, at du kan opnå en mere bæredygtig it-drift. Vi er stolte over at stå sammen med Google Cloud, som er absolut førende i arbejdet med bæredygtighed inden for cloud. Som den første store cloud-leverandør har Google været CO2-neutral siden 2007, og var samtidig den første store virksomhed, der matchede deres energiforbrug med 100% vedvarende energi allerede i 2017. Sidste år satte Google deres mest ambitiøse mål endnu – at operere med CO2 neutralt i alle datacentre og lokationer verden over 24/7 i 2030. Tilmeld dig her.

60min


DevoTalk: Ny tilgang til risikostyring

v. Frederik Helweg-Larsen, Expert Director, Devoteam, d. 18. november kl. 10-11.

Risikostyring er en helt central proces i cyber- og informationssikkerhed og en forudsætning for at arbejde efter ISO27001. Men hvordan får man processen til at fungere, uden at det bliver for tungt og teoretisk – og får man de ønskede resultater ud af arbejdet?

På dette webinar giver vi dig en introduktion til psykologien bag det at risikovurdere, som er vigtig baggrundsviden. Derefter tager vi fat på en konkret model, som kan tilpasses til egen virksomhed – og til sidst taler vi kort om mulighederne for at automatisere processen. Vi vil bl.a. beskrive en metode til risikovurderinger, som ikke anvender begrebet sandsynlighed, men kun forholder sig til fakta i nutiden. Tilmeld dig her

60min


Elementerne i velfungerende sikkerhedsledelse

v. Frederik Helweg-Larsen, Expert Director, Devoteam, d. 1. december kl. 10-10.45.

Hvis du har arbejdet med sikkerhedsledelse og ISO27001, så ved du sikkert, hvor svært det er at omsætte teori til praksis.

På dette webinar gennemgår vi Devoteams model for opbygning af et ledelsessystem (ISMS), som består af seks grundlæggende processer. Det vil udfordre klassiske metoder, som vi kender fra revisorer, og vi kan afsløre, at vi ikke starter med politikker, og at modellen kan skaleres til alle størrelser af virksomheder. Vi kommer til at tale pragmatisk praksis, som er anvendelig både for den mindre produktionsvirksomhed og datacentret, som skal ISO27001 certificeres. Du får konkrete modeller og principper med, som du kan tilpasse og anvende i din egen virksomhed. Tilmeld dig her

45min

Arrangeret af

Devoteam
events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/