Kom med på vores DevoTalks


Telefoni og Microsoft Teams i skyen

v. Christian Søberg, Project Director, tirsdag d. 25. august, kl. 10-10.30.

Anvendelsen af Microsofts Skype for Business til bl.a. telefoni og som samarbejdsværktøj er udbredt i mange virksomheder. Der er dog den udfordring, at Microsoft over de kommende år udfaser produktet og dets mange varianter. Dette giver anledning til at overveje den fremtidige strategi for sine interne kommunikationskanaler. Hvilke udfordringer skal man forholde sig til i den sammenhæng, og hvad er i det hele taget relevant eller muligt?

Står du selv og overvejer din virksomheds muligheder i forhold til den fremtidige telefoni, Unified Communication (UC), collaboration o.l., så lyt med på denne DevoTalk, hvor vi graver ned i MS Teams specifikt i forhold til telefoni (tale-kommunikation). Tilmeld dig her.

Denne DevoTalk er første del af en lille serie på to afsnit, hvor vi i næste afsnit, d. 1. september, ser på Teams i sammenhæng med omstillingsborde samt callcenter- og kontaktcenter-løsninger på det danske marked. Se mere her

30min


Techtalk: Kom godt i gang med Demand Management i ServiceNow

v. Casper Grewal, Sales Director, Devoteam Technology Consulting & Lars Egelund, ITBM Advisory Solution Consultant, ServiceNow, torsdag d. 27. august, kl. 10-10.30.

Lyt med på denne TechTalk, og få indsigt i, hvordan Demand Management understøttes i ServiceNow, og sammenhængen til de øvrige processer i platformen. Vi vil også give jer praktisk input til, hvordan man kan implementere processen og skabe et overblik over demands, og dermed få etableret en bedre dialog med forretningen.

Vi har inviteret Demand Management-ekspert, Lars Egelund, fra ServiceNow med ombord på denne TechTalk. Tilmeld dig her

30min


Contact Center og Microsoft Teams i Skyen

v. Dorthe Nielsen, Delivery Principal, tirsdag d. 1. september, kl. 10-10.30.

Mange virksomheder er i færd med at migrere til MS Teams, og ønsker i den forbindelse at ibrugtage nye funktioner, herunder telefoni. Men hvad er egentlig mulighederne for at få MS Teams til at koeksistere med en omstillingsapplikation, et call center eller contact center? Og hvilke udfordringer bør man i den forbindelse forholde sig til, når man overvejer den fremtidige strategi for virksomhedens interne og eksterne kommunikationskanaler?

Vil du gerne høre mere om mulighederne for samspillet mellem MS Teams og omstillingsborde samt call og contact center løsningerne på det danske marked, så lyt med på denne DevoTalk. Her kigger vi på hvilke leverandører og løsninger, der udbydes på det danske marked, samt giver eksempler på hvilke tekniske, organisatoriske og økonomiske perspektiveringer, man kan inddrage i strategiarbejdet. Tilmeld dig her

Denne Devotalk er 2. del af en lille serie på to afsnit, hvor vi i første del, d. 25. august kigger på Teams i forhold til telefoni (tale-kommunikation). Se mere her

30min


Scaling Business Automation - easy to get started, harder to continue

By Mikkel Kristiansen, Business Automation Lead, Devoteam Technology Consulting, September 3, 10-10.30 AM

Many companies are trying their hand at office robots these days and deploying process automation technology in the business. Some succeed, while others struggle with several challenges and barriers. What makes them successful, and what pitfalls should one try to avoid?

It is our experience in scaling and professionalizing business automation, especially in larger and more complex environments, that challenges arise. We also see that most of these challenges and barriers are basically related to quite familiar areas, but where the nature of the new technology has not yet been considered, as well as how it impacts these areas.

On this DevoTalk, business automation expert, Mikkel Kristiansen, will highlight how to get through the challenges and scale your business automation initiative.

This webinar is targeted towards companies that have been running robotic technology for 6 months or more, and are experiencing challenges in getting the technology to scale. Sign up here

30min


TechTalk: Strømlinet sagsbehandling hos Energinet

v. Kasper Nathansen, Principal Consultant, Devoteam & Kathrine Lund Nejsum, Energinet, torsdag d. 10. september, kl. 10-10.30.

Energinet står klar med ny, digital løsning til håndtering af adgang til Energinets Elforsyningsanlæg. Den nye løsning giver en strømlinet sagsbehandling, større brugervenlighed og styrket samarbejde mellem Asset og Facility Services hos Energinet. Selve sagsbehandlingen kommer til at foregå i en vekselvirkning mellem Asset og Facility Services, hvor hver enkelt sag kommer i flow i ServiceNow. De nye digitale formularer ligger i ServiceNow, som allerede er et velintegreret it-system hos Energinet. 

Lyt med på denne TechTalk, hvor Kathrine Lund Nejsum fra Energinet vil dele mere om løsningen og dens tilblivelse, og Kasper Nathansen fra Devoteam vil komme ind på den mere tekniske side. Tilmeld dig her

30min


Sådan opbygger du en enkel og praktisk risikostyring

v. Frederik Helweg-Larsen, Expert Director, tirsdag d. 15. september, kl. 10-11.00.

Risikostyring er en helt central proces i cyber- og informationssikkerhed og en forudsætning for at arbejde efter ISO27001. Men hvordan får man processen til at fungere uden, at det bliver for tungt og teoretisk?

På dette webinar giver vi dig en introduktion til psykologien bag det at risikovurdere, som er vigtig baggrundsviden. Derefter tager vi fat på en konkret model, som kan tilpasses til egen virksomhed – og til sidst taler vi kort om mulighederne for at automatisere processen. Du får også eksempler på målepunkter (KPI'er) for den gode risikostyring (vi kan godt afsløre, at det ikke er fraværet af høje risici). Tilmeld dig her

60min


DevoTalk: Automatisér dine microservices med Kubernetes

v. Simon Stubben, Senior Consultant, torsdag d. 17. september, kl. 10-10.30.

Det nye sort inden for microservices er en automatisering af de enkelte microservices' livscyklus, hvilket også kaldes container orkestrering. Container, da hver microservice bliver kørt i sin egen 'beholder' og orkestrering, da det er nødvendigt at koordinere ressourcer for at få den ønskede effekt. Kubernetes er en open source container orkestrator, der udbydes blandt de største cloud-leverandører, og bruges af techgiganter som Google, Shopify og Slack mfl.

Lyt med, når Simon dykker ned i containere, og giver et indblik i, hvordan livscyklussen på en Kubernetes applikation ser ud. Tilmeld dig her.

30min


Få styr på projekternes fremdrift

v. Jesper Grona, Project Director, tirsdag d. 22. september, kl. 10-10.30.

’’Er der fremdrift på projektet?’’. Har du spurgt eller modtaget det spørgsmål før? Og hvad har svaret været? Vi har opgjort vores erfaringer med opgørelse og rapportering af fremdrift fra utallige af vores kunders it-projekter. Resultatet viser, at praksis ofte er uklar. Opgørelsen af fremdrift er typisk baseret på løse aftaler om, hvad der skal oplyses mht. indhold og frekvens, og forretningsledelsen stiller ikke tilstrækkelige krav om, hvad de vil modtage.

Lyt med på denne DevoTalk, hvor en af vores ’tunge drenge’ inden for projektledelse, Jesper Grona, præsenterer vores vigtigste erfaringer på området, og gennemgår eksempler på, hvordan forskellige projekter bedst muligt kan fastlægge sin opgørelse og rapportering af fremdrift på forskellige måder. Tilmeld dig her

30min


TechTalk: Hvad kan Atlassian (Jira) ift. ITSM?

v. Dennis Kleis, Sales Manager og Thomas Olsen, Principal Consultant, Devoteam Technology Consulting, tirsdag d. 29. september, kl. 14.00-14.45.

Jira fra Atlassian er den nye spiller på ITSM markedet, som forbinder de traditionelle ITIL dicipliner med agil udvikling og DevOps. Sammen med Atlassian leverer Devoteam, med vores ekspertise og mangeårige erfaring inden for ITSM, den bro, der altid har manglet mellem DevOps og ITSM.

Er du nysgerrig på, hvordan Jira ser ud, og hvad løsningen kan, så hop med på denne TechTalk, hvor vi vil fremvise et konkret eksempel på automatisering af en onboarding proces. Tilmeld dig her

45min


DevoTalk: Elementerne i velfungerende sikkerhedsledelse

v. Frederik Helweg-Larsen, Expert Director, tirsdag d. 6. oktober, kl. 10-11.00.

Hvis du har arbejdet med ISO27001, så ved du sikkert, hvor svært det er at omsætte teori til praksis.

På dette webinar gennemgår vi Devoteams model for opbygning af et ledelsessystem (ISMS), som består af seks grundlæggende processer. Det vil udfordre klassiske metoder, som vi kender fra revisorer, og vi kan afsløre, at vi ikke starter med politikker, og at modellen kan skaleres til alle størrelser af virksomheder.

Vi kommer til at tale pragmatisk praksis, som er anvendelig både for den mindre produktionsvirksomhed og datacentret, som skal ISO27001 certificeres. Du får konkrete modeller og principper med, som du kan tilpasse og anvende i din egen virksomhed. Tilmeld dig her

60min

Arrangeret af

Devoteam
events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/