Kom med på vores DevoTalks


DevoTalk: Identity Governance on ServiceNow with Clear Skye

By Jørgen Papadopoulos, Partner, Devoteam, and Paul Walker, Clear Skye, 20 April, 2:00 – 2:45pm  (In English)

Join Devoteam and Clear Skye to explore how building your Identity Governance & Administration program on ServiceNow is a better way to IGA. Built on the Now Platform, Clear Skye solves the problems of traditional IGA while leveraging your existing ServiceNow investment.

Register for the live webinar to learn more about the flexibility and ease of use of the Clear Skye product, and to hear how customers and partners have successfully deployed it. Register here

In this webinar you'll learn:

 • Clear Skye product capabilities
 • Customer success stories and partner perspectives
 • Benefits of being native to the Now platform and how to achieve rapid results
 • Build vs. buy? Benefits to buying an off-the-shelf Built On Now IGA solution.
45min


DevoTalk: Sådan opbygger du en enkel og praktisk risikostyring

v. Frederik Helweg-Larsen, Expert Director, Devoteam, d. 21. april kl. 10-11. 

Risikostyring er en helt central proces i cyber- og informationssikkerhed og en forudsætning for at arbejde efter ISO27001. Men hvordan får man processen til at fungere, uden at det bliver for tungt og teoretisk?

På dette webinar giver vi dig en introduktion til psykologien bag det at risikovurdere, som er vigtig baggrundsviden. Derefter tager vi fat på en konkret model, som kan tilpasses til egen virksomhed – og til sidst taler vi kort om mulighederne for at automatisere processen. Du får også eksempler på målepunkter (KPI'er) for den gode risikostyring (vi kan godt afsløre, at det ikke er fraværet af høje risici). Tilmeld dig her

60min


DevoTalk: Findings fra ny Contract Management markedsanalyse

v. Pernille Stege Geil, Partner, Devoteam d. 22. april kl. 10-10.45.

Devoteam udgiver for 3. gang sin Contract Management-rapport, der bl.a. går tæt på disciplinen, kravene til organisering, værdiskabelse, strategien, automation, sustainability og ikke mindst systemunderstøttelsen.

Denne gang har vi primært fokus på dedikerede Contract Management-systemer, hvor markedet er bredt og udefineret. Vi har således analyseret graden af systemunderstøttelse for de mest grundlæggende Contract Management-funktioner.

Lyt med på denne DevoTalk, hvor vi løfter sløret for findings fra rapporten og perspektiverer fagområdet med praktisk erfaring fra kunder og leverandørmarkedet. Vi ønsker at sætte fokus på det brede marked og systemernes forskelligheder i forhold til kunders behov. Tilmeld dig her.

45min


DevoTalk: Modern Workplace 2.0

v. Nick Sørensen, Lead Consultant, Devoteam d. 27. april kl. 10-10.30.

Modern Workplace 2.0 handler om at transformere Teams fra en online mødeplatform til et værktøj, som skaber slutbruger empowerment samtidig med at organisationen høster det maksimale potentiale fra deres it-landskab. På denne DevoTalk vil Nick Sørensen blandt andet præsentere en løsningsmodel for et stort pain-point for mange organisationer, som endnu ikke har fået governance på plads ift. 3.parts værktøjer via Teams. Tilmeld dig her.

30min


DevoTalk: Security Operations - For de erfarne

v. Frederik Helweg-Larsen, Expert Director, og Martin Mølvig, Expert Director, Devoteam, d. 29. april kl. 10-10.45.

Security Operations, SecOps, SOC, SAC, SIEM - er alle begreber, der bliver anvendt meget for tiden. Baggrunden er et behov for at få en mere operationel og handlingsorienteret tilgang til Cybersikkerhed, med en bedre evne til at opdage og forhindre angreb og uønsket aktivitet. Det er jungle at navigere i, med mange leverandører og flotte salgspræsentationer. Hvordan får man overblik, og får lagt en plan? 

Hvis du har arbejdet med operationel sikkerhed, og måske har et ''Security Operations Center'', så har du allerede en del erfaringer inden for dette område. Det næste er at få teknologi, kompetencer og processer til at spille sammen, så udbyttet af investeringer maksimeres. På denne DevoTalk taler vi ind til, hvordan man ''skifter gear'' og integrerer Security Operation i virksomheden. Vi deler erfaringer og de tiltag, som giver størst effekt, og giver et bud på en køreplan.

 • Hvad kan jeg i dag - et overblik dine scenarier
 • Kobling til relevante ITIL processer i virksomheden - Risk, Incident, Assets, Operations
 • Automatisering af processer - anvendelse af robotter og service management
 • Rapportering og KPI - fra topledelse til operative teams
 • Leverandørers leverancer - sammenhængen mellem, hvad du køber og får leveret
 • Kan du bruge dine data til noget andet end sikkerhed - optimering og bæredygtighed
 • Reaktion på hændelser - Change og CIRT
 • Aktivitetsplan - sådan kommer du videre

Målgruppe: Virksomheder som er godt i gang, og som står over for at tage det næste skridt mod en stærkere og mere effektiv funktion. CEO, CISO, CIO, SecOps, It-drift. Tilmeld dig her

D. 15. april kan du også deltage i webinaret: Security Operations - Kom godt i gang, som handler om at komme godt i gang, og få skabt et solidt fundament. Læs mere og tilmeld dig her.

45min


DevoTalk: Få et indblik i data operations vha. cloud

v. Simon Stubben, Cloud Lead & Principal Consultant, Devoteam, og Rune Bendix Wittchen, Senior Consultant, Inviso by Devoteam, d. 4. maj kl. 10-10.30.

Skyens data services er en ny stjerne på enterprise data platform himlen. Med disse services får du større fleksibilitet ift., hvor og hvordan data opbevares, samt en mulighed for at udnytte de mange kræfter skyen tilbyder.

Men flere muligheder kan også give større kompleksitet, og dataoverblikket kan tabes. Så, hvordan sørger vi for at overholde vores datapolitikker - både internt og eksternt? Lyt med når vores cloud og data-nørder Simon Stubben og Rune Wittchen taler om og viser, hvordan skyen kan bearbejde store mængder data og hjælpe dig med at automatisere din data governance. Tilmeld dig her

30min


DevoTalk: Kom godt i gang med at anskaffe et Contract Management-system

v. Pernille Stege Geil, Partner, Devoteam d. 6. maj kl. 10-10.30.

På denne DevoTalk laver vi et nedslag i et aktuelt emne fra vores nye Contract Management-rapport, og dagens tema er CM-disciplinen og systemanskaffelse.

Contract Management vinder indpas rigtig mange steder, og defineres ud fra den enkelte organisations behov og modenhed. På denne DevoTalk stiller vi skarpt på disciplinen, og de overvejelser en organisation skal gøre sig inden systemanskaffelsen. Hvad er behov, muligheder, ambitioner mv. 

Med som gæst har vi Solusi, som leverandør af et Contract Management-system. Tilmeld dig her

30min


TechTalk: Sådan sender ServiceNow 100.000 breve til medarbejdere årligt i Københavns Kommune

v. Tommy Jensen, Lead Consultant, Devoteam, og Agnethe Overgaard, teamleder i Københavns Kommune d. 11. maj kl. 10-10.45.

Som offentlig arbejdsgiver sender Københavns Kommune årligt op mod 100.000 breve til medarbejdere, ledere og tredjeparter. På personaleområdet bruges 120 forskellige skabeloner til at skrive breve om ansættelser, fratrædelser og alt derimellem. Københavns Kommune er udover GDPR underlagt interne it-sikkerhedskrav på forsendelse af post og journaliseringspligt – og dertil er det afgørende, at de hele tiden bliver mere effektive i løsningen af administrative opgaver. Sammen med Devoteam har Københavns Kommune samlet brevskrivning, forsendelse og journalisering i ServiceNow for at drage fordel af de mange data, der er samlet her, mulighederne for let at integrere med andre systemer og opsætning af automatiske flows på sagerne.

Lyt med når Agnethe Overgaard, teamleder i Københavns Kommune og Tommy Jensen, Lead Consultant i Devoteam fortæller, hvordan de har udviklet løsningerne Brevgeneratoren og Sikker Post, der med en integreret brugerflade sikrer effektivitet og kvalitet i vores sagskommunikation og formelle breve. Vi vil desuden vise løsningen live. Tilmeld dig her

45min


DevoTalk: Hvor digitalt modne er I egentlig?

v. Inge Marie Kristensen, Principal og Anders Hoffgaard, Business Director, Devoteam, d. 12. maj kl. 10-10.30.

Hør Principal Consultant, Inge Marie Kristensen, og Business Director, Anders Hoffgaard, fortælle om deres erfaringer med at måle digital modenhed i organisationer - og hvordan man omsætter målingen til en plan og konkrete aktiviteter hen imod at blive digitale ledere i jeres marked.

Før denne Devotalk sender vi dig et link til en selv-evalueringstest, som vi beder dig tage inden Devotalk'en (det tager cirka 5 minutter). På den måde vil vi tale ud fra de konkrete, anonymiserede, data, som vi indsamler. Dette for at gøre oplægget endnu mere relevant for deltagerne. Tilmeld dig her

30min


DevoTalk: Organisatorisk implementering af Contract Management-systemer

v. Hulda Gudmundsdóttir, Senior Tender and Contract specialist, Devoteam d. 18. maj kl. 10-10.30.

På denne DevoTalk laver vi et nedslag i et aktuelt emne fra vores nye Contract Management-rapport, og dagens tema er implementering i organisationen. Rapporten har i år fokuseret på dedikerede CM-systemer, der er blevet scoret ud fra deres specifikke CM-funktionalitet, men Devoteam har naturligvis også undersøgt og vurderet systemernes øvrige funktionalitet.

CM er en strategisk tværgående funktion, der ikke kan isoleres fra den øvrige forretning. Den reelle værdi af et system ligger sjældent i systemet i sig selv. Værdien kommer, når systemet bliver taget i brug og i de arbejdsgange og workflow, som systemet understøtter. Da CM og dermed CM-systemunderstøttelse giver bedst værdi og størst afkast ved at involvere alle dele af organisationen fra start, bør Contract Management drives fra ledelsen og ned, for at sikre at alle snitflader tilgodeses. Lyt med, når vi kommer med gode råd til at komme i gang. Tilmeld dig her

30min


DevoTalk: Elementerne i velfungerende sikkerhedsledelse

v. Frederik Helweg-Larsen, Expert Director, Devoteam, d. 20. maj kl. 10-11.

Hvis du har arbejdet med ISO27001, så ved du sikkert, hvor svært det er at omsætte teori til praksis.

På dette webinar gennemgår vi Devoteams model for opbygning af et ledelsessystem (ISMS), som består af seks grundlæggende processer. Det vil udfordre klassiske metoder, som vi kender fra revisorer, og vi kan afsløre, at vi ikke starter med politikker, og at modellen kan skaleres til alle størrelser af virksomheder. Vi kommer til at tale pragmatisk praksis, som er anvendelig både for den mindre produktionsvirksomhed og datacentret, som skal ISO27001 certificeres. Du får konkrete modeller og principper med, som du kan tilpasse og anvende i din egen virksomhed. Tilmeld dig her

60min


DevoTalk: Sådan bidrager Contract Management til den grønne omstilling

v. Kelly Ludvigsen, Senior Consultant, Devoteam, d. 1. juni, kl. 10-10.30.

På denne DevoTalk laver vi endnu et nedslag i et aktuelt emne fra vores nye Contract Management-rapport, og dagens tema er den grønne omstilling.

Bæredygtighed får større og større betydning for os alle sammen. Vi stiller grønne krav til os selv og i kontrakterne med vores leverandører. Vi sætter fokus på, hvordan digitalisering kan hjælpe os med at nå målet mod grønnere it, og ikke mindst hvordan Contract Management kan hjælpe med at bane vejen. Tilmeld dig her.

30min

Arrangeret af

Devoteam
events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/