DevoTalk: Kom godt i gang med at implementere D365 – et tog i fuld gang!

v. Claus Grunnet-Jensen, Delivery Principal og Anders Hoffgaard, Business Director, Devoteam afholdt d. 10. juni 2021.

D365 er et økosystem i konstant bevægelse. Derfor gælder det om at komme op i fart inden toget kommer, så I ikke bliver efterladt på perronen, når I springer på.

Delivery Principal, Claus Grunnet-Jensen og Business Director, Anders Hoffgaard, deler ud af deres store viden om implementering af D365 - med særlig fokus på Finance & Operations. De kommer ind på den ideelle rollefordeling mellem jer som organisation, der skal implementere systemet, jeres (vel)valgte implementeringspartner og Microsoft. Det er afgørende for, at I kommer sikkert i mål med jeres projekt, at I forstår roller, ansvar, interesser og mekanismer i mellem disse tre grupper. Og lad det være sagt med det samme - rollerne og ansvaret har ændret sig med Cloud. Det er ikke det samme som at implementere et klassisk OnPremise ERP-system. Toget er i fuld fart, når I springer på, og det stiller særlige krav til jer.

I den sammenhæng deler vi ud af erfaringer om Regressionstest (RSAT) og arbejdet med Life Cycle Services (LCS) og meget andet, der er afgørende for succes i et ethvert D365-projekt.

Klik her for den fulde optagelse af webinaret d. 10-06-21.

Klik her for præsentation.