Forandringsledelse og adfærdsdesign i informationssikkerhed

v. Frederik Helweg-Larsen, Expert Director, og  Mette Refsgaard, Principal og ekspert i forandringsledelse og adfærdsdesign, afholdt d. 5. november 2020.

Har du nogensinde oplevet, at der ikke helt var sammenhæng mellem sikkerhedspolitikken og adfærden blandt virksomhedens medarbejdere? Det er helt naturligt – men det er også noget, som du kan forbedre.

Politikker er ofte skrevet uden en reel forestilling om, at virksomheden skulle ændre adfærd på alle punkter. Men hvilke dele af sikkerhedspolitikken skal implementeres - og hvilke skal ikke?

På dette webinar giver vi en introduktion til forandringsledelse og adfærdsdesign. Vi vender sikkerhedspolitikken på hovedet og tager udgangspunkt i medarbejdernes behov og forudsætninger for forandringer. Vi giver dig også idéer til, hvordan du faktisk ændrer adfærden i din organisation, hvis det er nødvendigt. Gennem præsentationer og øvelser får du konkrete metoder og eksempler, som du kan anvende i din egen virksomhed, så du kan få en større gennemslagskraft. 

Klik her for den fulde optagelse af webinaret d. 05-11-20
.

Klik her for præsentation.