Sådan får du den gode operationele beredskabsplan på plads

v. Frederik Helweg-Larsen, Expert Director, Kjeld Ole Nielsen, Senior Risk- and Security Adviser, Danmarks Nationalbank og Jonas Roos, Senior Consultant, afholdt d. 27. maj.

Vi har alle sammen fået afprøvet vores evne til at omstille os og håndtere den krise, som Corona sendte os ud i. Det er den slags alvorlige hændelser, som vores beredskabsplan skal kunne støtte os i at håndtere. Vi finder ikke svarene på vores problemer i den gode beredskabsplan, men vi sparer tid, får struktur og kvalitet i opgaveløsningen, og bliver mere effektive. På dette webinar gennemgår vi elementerne i en operationel beredskabsplan, enkelt og klart, så du kan anvende metoderne selv. Du får også et eksempel på, hvordan et klassisk beredskabslokale indrettes – og hvordan du konverterer det til et on-line war-room – med den teknologi du har til rådighed.

Endelig vil Kjeld Ole Nielsen fra Danmarks Nationalbank dele erfaringer fra digitale beredskabsøvelser uden fysisk fremmøde, som han har ledet gennemførslen af i Finansielt Sektorforum for Operationel Resiliens (FSOR). Her vil Kjeld Ole dele nogle af den læring, som er kommet ud af disse øvelser og give god råd.

Klik her for den fulde optagelse af webinaret d. 27-05-20
.

Klik her for præsentation.

Du kan løbende finde alle vores afholdte DevoTalks lige her.