DevoTalk: Bæredygtig business case – hør erfaringer fra dem, der lykkes

v. Sif Neldeborg, Senior Consultant, Devoteam, afholdt d. 7. december.

Det går hurtigere end nogensinde før, når virksomheder og offentlig sektor omstiller organisationen til en bæredygtig fremtid. Men hvordan lykkes de med business casen? Få input til jeres arbejde med bæredygtig omstilling og få skabt en mere bæredygtig profil i jeres produkter og services, eller jeres indsats for bæredygtighed i samfundet. Få inspiration fra dem, der er lykkedes og hør, hvordan de fik kollegaer og samarbejdspartnere ombord. Spændende virksomheder vil give deres bud på, hvordan de driver bæredygtig forretning. Vi inviterer til en (online) formiddag med erfaringer fra dem, der er lykkes med bæredygtighed på forskellige områder inden for tech og digitalisering.

Klik her for den fulde optagelse af webinaret d. 07-12-21.

Klik her for præsentation fra Devoteam.

Klik her for præsentation fra Arla.

Klik her for præsentation fra Klean hub.

Program:

  • Intro til bæredygtig business gennem digitalisering v. Sif Neldeborg, Senior Konsulent, Devoteam
  • Erfaringer fra Martin Andersen, Global head of ESG and Quality, Scan Global Logistics
  • Erfaringer fra Robert Dichtl, Founder, Kleen Hub
  • Erfaringer fra Lisa Holm, Senior IT Manager, ARLA Foods
  • Afrunding og tak for i dag.

Se også vores andre afholdte DevoTalks lige her

Arrangeret af

Devoteam
events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/