Vil du nørde med en af vores eksperter?

Nu har du muligheden for at låne en af vores nørder i 30 minutter, kvit og frit, til en snak omkring jeres muligheder/udfordringer. 

Du har selvfølgelig altid mulighed for at booke en af vores andre nørder, selvom du ikke finder dem her i oversigten. Gå til booking.

Nedenfor præsenterer vi vores 11 nørder. Vi glæder os til at nørde med dig!

Anders Kring, ekspert i data science

I oldtidens Grækenland sagde Archimedes : "Giv mig et fast punkt, og jeg skal bevæge hele verden". I dag kunne man sige "giv mig nok data, og jeg skal forudsige hele verden". Lige under musikfestivaler og hindbærsnitter, er data en af de ting jeg elsker mest i verden... det utroligt simple ved det, og det vildt komplekse ved brugen af det. Jeg bruger meget store dele af min vågne tid på at tænke på data-strategier, -implementering og alle andre aspekter af data. Jeg er super nysgerrig på, hvad andre tænker om data-muligheder, så book mig hvis du vil vende dine tanker med mig.

Book en nørd her.Troels Astrup, ekspert i digital transformation

Digital transformation er ikke en engangsaffære, men på trods af denne erkendelse kan det være svært for en ledergruppe rigtigt at få taget fat på den digitale agenda. Hvor skal man starte? Hvem skal drive den digital agenda? Hvordan organiserer man sig? Hvad er digital ledelse? Og hvad adskiller digitale modne virksomheder/organisationer fra ikke modne? Ja, der kan være mange spørgsmål. Book mig gerne til en snak om, hvordan I kan arbejde med digital modenhed og arbejde hen mod The Day After Tomorrow. Pas på ikke at komme ind på hjemmebygget pizzaovn-området, for så går entusiasmen og nørdfaktoren gennem loftet.

Book en nørd her


Mette Refsgaard, ekspert i change Management

Forandringsledelse er vigtig! Det synes de fleste, men ofte bliver forandringsledelse nedprioriteret eller begrænset til nyhedsbreve og go-live træning i digitaliseringsprojekter. Det kan føre til, at organisationen ikke får nok ud af investeringen eller ender med ikke at lykkes. Hvordan får man struktureret forandringsinitiativerne, så man får lederne og medarbejderne med på rejsen? Hvordan får man kompetenceudviklet organisationen til den nye måde at arbejde på? Hvordan håndteres forandringsledelse i agile projekter? Book mig gerne til en snak om, hvordan I kan arbejde med forandringsledelse. Forandringsledelse er ikke det eneste jeg nørder inden for, jeg er også en nørd når det kommer til fotografering, boligindretning og danske badehoteller.


Book en nørd her

Frederik Helweg-Larsen, sikkerhedsekspert

Få vendt dine spørgsmål til cyber- og informationssikkerhed, hvor særligt beredskab, risikostyring og adfærdsdesign er områder jeg brænder for. Jeg er stor fortaler for enkelhed og reelle positive forandringer – et skridt af gangen, i den rigtige retning. Hvis du sidder lidt fast i en problemstilling, så lad mig dele erfaringer fra andre, der har stået i den samme situation. For du er ikke alene, og vi har set det meste før. Jeg kan også lokkes til at tale om motorcykler, pistolskydning eller fotografering – som er andre områder, jeg nørder med, når jeg har fri.

Book en nørd her.

Per Eeg, ekspert i digitaliseringsstrategi og digital transformation

Book mig, hvis du vil vide, hvorfor den igangværende Corona-krise netop er en ekstra anledning til digital transformation. Hvis du BÅDE skal spare omkostninger OG omstille dig, så din organisation bliver Designed for Digital dvs. klædt på til at vinde den digitale kampe på netop jeres område. Spørg også gerne om, hvilke kompetencer ledelse og medarbejdere i hele organisationen skal have, for at I er beredt. Og for fuld nørd-faktor: spørg mig om cykling, et-hjulet, to-hjulet, landevej og bjerge.

Book en nørd her

Pernille Geil, ekspert i udbud og kontraktstyring

Det der med kontrakter… Vil du også gerne have det bedste ud af kontrakten, sikre compliance, besparelser og forankring i organisationen? Der er ingen tvivl om, at Contract Management er en central disciplin, der er med til at sikre en bedre balance mellem risici og mulige gevinster. Book mig til en snak om alt inden for, hvordan I kommer i gang, hvordan I kommer videre og ikke mindst, hvordan I finder guldet i kontrakterne. Jeg har erfaring inden for både det organisatoriske, det ledelsesmæssige og det praktiske - og jeg deler gerne ud. 

Book en nørd her

Simon Stubben, ekspert i it-arkitektur og cloud

Book mig til dine spørgsmål omkring cloud, hvor specielt arkitektur, applikationsudvikling og it-processerne i cloud'en er mine kernekompetencer. Så sidder du med udfordringer ift. "at gå cloud-vejen" eller tekniske udfordringer i et cloud miljø, giver jeg gerne noget sparring, som forhåbentligt kan hjælpe dig. Skulle snakken komme ind på guitarspil, jagt eller "urban-gardening" tager jeg lige så gerne dette op  - Simon Stubben.

Book en nørd her

Erik Lennings, ekspert i ERP


Går du og din virksomhed i overvejelser om udskiftning eller opgradering af jeres nuværende ERP systemer, men tvivler på hvordan dette skal gribes an - book mig til en ”nørdesnak” om muligheder, faldgruber, fremgangsmåde, og gamle ”War Stories” som kan ruste dig og din virksomhed til at tage de rette beslutninger! Hvis dette ikke er nørdet nok, kan vi altid tale om Golf, HiFi eller 80’er musik!  

Book en nørd her

Casper Grewal, ekspert i IT Service Management 

Står du foran et ITSM-projekt, og skal lave business case mm, så kan jeg give dig de input, du søger. Erfaringerne trækkes fra kundeprojekter gennem de sidste 10 år. Fortvivl ikke, jeg kan kort give dig et skub med på rejsen. Til gengæld kan du måske give en hånd med mine nybagte tvillinger?

Book en nørd her

Mikkel Kristiansen, Business Automation ekspert

Book mig, hvis du arbejder agilt, men resultaterne udebliver. I laver daily huddles, bruger flittigt post-it notes og Sharpees, spiller planning poker, holder demoer og 'retrospectives' og har måske ligefrem et burndown-chart oppe i højre hjørne af jeres Kanban-board. Måske har I endda en flok agile coaches, der faciliterer og 'støtter op om'. Og alligevel føles det kunstigt og en lille smule som et teaterstykke. Synergierne er svære at få øje på. 2+2 =3.Jeg har implementeret LEAN-Agile i flere forskellige sammenhænge og i meget forskellige typer af organisationer. Om det er SCRUM, LeSS, SAFe eller andre aftapninger er det oftest de samme ting der går galt. Jeg vil meget gerne nørde igennem omkring agil praksis og ledelse. Eller rumfart.

Book en nørd her

Jesper Grona - ekspert i projekt- og programledelse

Har din virksomhed nogle vigtige forandringer, som skal opnås gennem en eller flere it-indsatser? - så har I naturligvis tilrettelagt en række aktiviteter, i forventning om at det er gjort hensigtsmæssigt, så udbyttet og det samlede scope nås indenfor den afsatte økonomi og tidsplan. Vi ved alle, at it-indsatser altid udfordrer, så lån en af vores ypperste projektnørder Jesper Grona på et 30 min. onlinemøde og introducer ham til jeres planer og problemstillinger, hvortil I vil modtage værdifuld refleksion - kvit og frit.

Book en nørd her

Plakaten opdateres snart igen, men husk, du altid er velkommen til at kontakte alle Devoteams nørder. 

Devoteam
events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/